Kano & Kajak

Vi forhandler et større udvalg indenfor kano, kajakker og tilbehør. Vi har produkter til store og små, unge og ældre, øvede og begyndere, miljøbevidste og prisbevidste. Vores kanoer & kajakker er til alle, som søger naturoplevelser på søer, åer, fjorde og åbent hav.

Er de for bred, for lang eller for tung til en klassisk kajak, ja så har vi også flere egnede modeller. Mange ældre bryder sig ikke om, at krybe ned i en kajak. Sit on Top modellerne henvender sig netop til disse seniorer. Alle produkterne er lavet af plastmaterialet polyæthylen, der recirkuleres og er synkefrit. Alle havkajakkerne leveres med vandtætte skot. Rengøring af produkterne er ganske nem, det foregår med vand og sæbe.

De behøver ingen forkundskab for at sejle i vores kajakker. Med respekt for havet, sund fornuft og en redningsvest kan alle være med.

Hav kajakker

ARTIC havkajak

Artic - Er den mindste havkajak

HASLE EXPLORER havkajak

Hasle Explorer - Med sandwichkerne

HASLE EXPEDITION havkajak

Hasle Expedition - Ny havkajak


Tur kajakker

HASLE K 400 turkajak

Hasle K 400 - Den klassiske kajak

HASLE TOURING turkajak

Hasle touring - Extra bæreevne

BRIO familie kajak

Brio - Familie modellen


Kanoer

HASLE FAMILY 530

Kano - Canadisk model

Pioner kano

Kano - Fra Pioner


Sit on top kajakker

'Sit on top' er en nyhed inden for kajakker. De er lige så sikre som havkajakker, fordi de er totalt synkefrie. Det vand som måtte komme ind løber ud i gennem de selvlænsende huller. De er ekstra brede, og det er nemt at komme op i dem fra siden efter en svømme eller dykkertur. De er velegnede til havfiskeri, surfing og ture overalt.

SCRAMBLER sit on top kajak

Scrambler - Ocean Kayak

OCEAN K 2 sit on top kajak

Ocean K 2 - Familie modellen

BAIA sit on top kajak

Baia - Artic kopi


Tilbehør

SCRAMBLER sit on top kajak

Overtræk, pagajer, vogne mm.

Tilbage til bådside