Brig

Kig forbi butikken og se vores udvalg af BRIG rib både. Vi har altid nogle på lager eller under opbygning. Husk vi har mulighed for at servicere din Brig på eget serviceværksted eller i vores nærområde.
Se mere om de forskellige modeller her

 

Skub grænser

BRIG ribs er designet og bygget til at være på forkant. Fra BRIGs 100.000 kvadratmeter store hovedkvarter i Europa forsker vores ekspert team af designere og ingeniører i nye aero- og hydrodynamiske teorier. Det sker løbende for at skubbe grænserne for konventionelt båddesign og altid levere det bedste produkt.

Kompromiløs teknologi

BRIG udnytter den mest avancerede teknologi i branchen for at opnå det højeste niveau af både kvalitet og effektivitet. Resultatet er at BRIG-kunder kan nyde en kvalitet uden kompromis til en overkommelig pris.

Overlegent håndværk

Hos BRIG kombineres den nyeste teknologi med det bedste fra traditionelt håndværk. Rib bådene er håndbyggede og bliver færdiggjort efter en høj standard, hvor der kun bruges de fineste materialer. Alle detaljer overvåges, lige fra design til byggeri og efterbehandling. Det foregår altsammen på stedet i vores hovedkvarter. Hvert trin registreres og kontrolleres under strenge kvalitetskrav.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.