Stiga

 
Kig forbi butikken og se vores udvalg. Husk vi har mulighed for at servicere dine Stiga produkter på eget serviceværksted.

 

Plæneklippere

STIGA tilbyder et bredt sortiment af plæneklippere, og der findes en plæneklipper til alle typer plæner. STIGAs Multiclip-serie bioklipper græsset, hvorved græsset bliver klippet ad flere omgange. Græsafklippet falder ned i plænens bund og bliver til naturlig gødning. Resultatet er den pæneste, grønne plæne. Combi plæneklipperne er alsidige og har flere klippesystemer: Opsamling, Multiclip, bag- og i nogle tilfælde også sideudkast. Twinclip plæneklipperne er maskiner lavet i materialer af den højeste kvalitet. Disse plæneklippere er udstyret med 2-delte knive, der fordobler effektiviteten af græsklipningen, da græsset bliver klippet to gange, hver gang du kører henover det.

Ridere & traktorer

STIGA har et stort udvalg af ridere og havetraktorer. Med en rider får du et godt overblik over arbejdet, og knækstyringen gør det nemt at klippe rundt om buske og træer. STIGA har desuden et bredt udvalg af havetraktorer, og der findes en havetraktor til alle, uanset hvilket klippebehov du har. Du vælger selv den klippemetode, der passer bedst til din plænes og dine behov.

Robotklippere

Få den perfekte plæne uden at løfte en finger. Du kan lave, hvad du har lyst til, imens Autoclip klipper din plæne. En unik fordel ved Autoclip er den store batterikapacitet, der bevirker, at robotplæneklipperen kan køre i længere tid ad gangen uden behov for at køre tilbage til ladestationen. Du programmerer de daglige arbejdstider, og lader din Autoclip gå i gang med arbejdet. Du behøver ikke at ændre på dine vaner. Autoclip vil aldrig være i vejen, når du vil nyde din have. Samtidig er klipperesultatet uovertruffent med en Autoclip, der giver dig en perfekt grøn plæne. Alle STIGA Autoclip robotplæneklippere er monteret med en robust kniv med fire klinger, så du ikke behøver at bruge tid og penge på hyppig udskiftning af kniven. Desuden sikrer den faste kniv det bedste klipperesultat.

Havemaskiner

Træd ind i en ny æra af havearbejde, STIGAs batteridrevne haveredskaber har en høj ydeevne, høj udholdenhed og er vedligeholdelsesfrie. Vores batteriredskaber er klar til brug med det samme: Ingen forberedelse nødvendig, bare sæt batteriet i og maskinen er klar. Vælg den batteriserie, der passer til dine behov baseret på størrelsen af din have: Den let anvendelige 24V Power Pack til mindre haver, den alsidige 48V Power Pack til mellemstore haver og den kraftfulde Voltage 80 til større haver. Vi har selvfølgelig også benzindrevne og elektriske haveredskaber uden batteri i vores sortiment.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.