Udstyr

Vi er forhandlere af Garmin, Quicksilver, Palby, Watski og Marineworld’s produkter samt en del produkter fra mindre importører.
De er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi butikken og hente et katalog. Vi modtager gerne bestillinger pr. E-mail med varenr. direkte fra katalogerne, og vi sender selvfølgelig overalt.

Vandsport

Har de båden, men mangler legetøjet, ja så har vi sikkert et par funting, som kan friste. Vi forhandler vandski, wakeboards, kneeboards, tuber og tilbehør, som kan være med til at give en sjov vandoplevelse.

Vi sælger vandsportsprodukter fra Yamaha, Watski og Marineworld, så de er sikker på, at få den bedste kvalitet. Bemærk, det er ikke alle produkterne, som er vist på vores hjemmeside. De er derfor velkommen til at kigge forbi butikken efter et komplet katalog. Vores produkter egner sig til alle aldersgrupper, og med lidt sund fornuft samt en redningsvest, ja så kan alle være med.

Instrumenter

Hvis de mangler et instrument til båden, så er de kommet til rette sted. Vi har et bredt udvalg af ekkolod, GPS’er, søkort plottere, autopiloter og meget andet. Nedenfor er kun vist et mindre udvalg, og de er selvfølgelig velkommen til at klikke dem ind hos de enkelte producenter, og se hele deres produktserie.

Bådudstyr

Vi forhandler Watski, Marineworld og Palbys produkter. Hent et katalog i vores butik.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.