Terhi 450 serien

Den fornyede altmuligbåd

I 450 modellerne er skroget identisk, men de adskiller sig indvendigt fra hinanden. Terhi 450 er en version med rorpind og er ideelt egnet som en altmuligbåd til søer og kyster eller fjorde. I Norden bruges denne type både hovedsageligt som en adgangsbåd mellem fastlandet og et sommerhus beliggende på en lille ø, til at sænke og hæve fiskernet eller som en lille fritidsbåd, når der sejles til nærliggende destinationer. Da Terhi 450 er ekstremt stabil og robust, kan den let anvendes af familiens yngre bådførere. Regnvands afledning er en velkommen tilføjelse, da den holder båden flydende, når den er fortøjet, så længe bundproppen er åben, selv hvis kraftig regn pludselig skulle begynde ud af det blå. Vandstanden inde i båden forbliver den samme som uden for båden.

Terhi 450 er baseret på den tidligere model, 445, men i 450 er bagstævnen blevet forstærket med en aluminiumsplade, hvilket gør det muligt at montere en påhængsmotor på op til 40 hk på bagstævnen. Den øgede motorkraft er ekstremt nyttig, især når 4-5 personer normalt rejser i båden eller når der er behov for at transportere tunge og voluminøse belastninger. Den større motordimension gør det også lettere at løfte båden op i plan, selvom bådens belastning naturligt påvirker det. Den smarte, vendbare midterbænk, de fire låsbare opbevaringsrum og den låsbare åreopbevaring forbliver de samme som i 445 modellerne.

Terhi 450 kan udstyres med ekstra tilbehør, f.eks. sidegelændere, bovgelændere, en sensorramme til transom-transducer, en bovkanopi, en targa-fiskerbue samt sædepuder. Ved at udstyre din båd efter dine egne ønsker og behov får du en båd, der passer præcis til dit brug.

Som resten af Terhi-bådmodellerne er den nye 450-model også lavet af en dobbeltlagskonstruktion af holdbar og modstandsdygtig ABS-plast. Hulrummet mellem den indre og ydre ABS-skrog er tæt fyldt med lukket-celle polyurethanskum, et flydemateriale, der ikke absorberer vand. Denne såkaldte sandwichstruktur gør vores både særligt robuste, sikre og næsten umulige at synke. Polyurethanskum fungerer som flydemiddel og undertrykker samtidig støj fra skroget. Der gives 4 års forbruger garanti på alle Terhi-både.

Vi har 450, 450C og 450CC på lager

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.